3 grunde til lavere priser

1. Lavere avance giver lavere priser

Vi har en lavere avance end mange af konkurrenterne.
Vi benytter ikke producenternes "vejledende priser", som både EU og lokale danske myndigheder har erklæret ulovligt.

2. Parallelimport fra EØS lande giver lavere priser

Alle varer kan ikke have samme pris i alle EØS lande af nationaløkonomiske grunde - lønniveauet er ikke ens i alle EØS landene. Derudover er en vare ikke markedspositioneret på den samme måde i alle lande. Derfor kan en vare ofte købes billigere i andre lande. Parallelimporten fra EØS lande er fuld lovlig og bidrager til skabelse af et reelt indre marked. Varens frie bevægelighed er en hjørnesten i EU's politik!

3.Lavere omkostninger giver lavere priser

Vi driver udelukkende nethandel. Dette giver lavere omkostninger end mange konkurrenter. Vores lageromkostninger er bragt ned. Det meste af forretningsgangen fra varebestilling til afsendelse af varer er automatiseret.

Du kan komme i kontakt med os fra 08.00 til 20.00

Selvom vi er en netbaseret butik, betyder det ikke at du ikke kan komme i kontakt med os: Vi tager telefonen i tidsrummet 08.00 til 20.00. E-mails besvares ligeledes indenfor samme tidsrum.

Samarbejde med producenter og myndigheder

Vi samarbejder med både producenter og myndigheder, for at sikre at parallelimporterede varer er ægte varer.

Vi hedder også www.parallelimportøren.dk

Det er muligt at have en internetadresse med æ,ø og å. Problemet er blot at disse adresser for øjeblikket kræver et særligt plug-in til browseren for at virke. Sålænge dette særlige plug-in kræves markedsføres www.parallelimportøren.dk som www.godevarerbilligere.dk samt b-t-b udgaven www.godeprodukterbilligere.dk.
En browser som opera (www.opera.com) kan dog nemt håndtere æ,ø og å i adresser.